Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Padel rakete Pro's Pro Revoltec

79,40€
Svars (g): 360-375
Balanss (mm): even
Ražotāja kods: X152
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
3 gab.

Pro's Pro Revoltec

79,40€ Pro's Pro Revoltec
    ST91816
Izbaudiet kontroli un komfortu ar Pro's Pro Revoltec Padel raketi Uzlabojiet savu spēli ar...vairāk

Izbaudiet kontroli un komfortu ar Pro's Pro Revoltec Padel raketi

Uzlabojiet savu spēli ar Pro's Pro Revoltec Padel raketi. Šī raķete ir īpaši radīta iesācējiem un atpūtas spēlētājiem ar agresīvu stilu un nodrošina nevainojamu kontroles un izcilas vibrāciju slāpēšanas kombināciju. Katrs šāviens būs intuitīvs, stabils un spēcīgs, neatkarīgi no tā, vai jūs vēlaties izdarīt trāpīgu metienu vai precīzi izvietot bumbu.

Uzlabota veiktspēja ar augstākā līmeņa materiāliem

Izmantojiet precizitāti un elastību katrā spēlē, pateicoties grafīta kompozīta rāmim. Pateicoties šai izturīgajai konstrukcijai, katrs sitiens būs precīzāks. Divslāņu stikla šķiedras virsma nodrošina optimālu izturību pat augstas intensitātes spēlēs. Svars 360-375 grami nodrošina smalku līdzsvaru starp kontroli un jaudu, kas ir ideāli piemērots spēlētājiem, kuri vēlas spēcīgu un stabilu spēli.

Maksimāls komforts ar augstas kvalitātes EVA putu serdi

Pro's Pro Revoltec nodrošina nepārspējamu komfortu, nemazinot veiktspēju, pateicoties mīkstajam EVA putu serdeņam. Šis augstākās kvalitātes materiāls nodrošina lielisku amortizāciju katra sitiena laikā; tas ievērojami samazina tenisa elkoņa vai plecu sasprindzinājuma risku. Līdzsvars, kas ir "vienmērīgs", ir veidots tā, lai būtu iespējams izpildīt visu veidu sitienus, padarot to universālu.

Papildu drošība, lai būtu mierīgs prāts

Spēcīgo spēļu laikā pasargājiet savu plaukstu, izmantojot komplektā iekļauto aizsargājošo siksniņu. Šī drošības funkcija ir izstrādāta, lai novērstu nejaušu raketes izslīdēšanu, kas var izraisīt traumas.

Pro's Pro Revoltec Padel raķete ir stilīgā melnā krāsā. Lai gan tai nav iekļauts pārvalks, raketes izturība un elastība nodrošina, ka tā iztur stingru lietošanu. Ar šo produktu - ideālu aprīkojumu, lai parādītu savu meistarību kortā, - izbaudiet nākamo komforta, kontroles un jaudas līmeni.

Produkta numurs: ST91816
Ražotāja kods: X152
Svars (g): 360-375
Balanss (mm): even
Rāmja profils (mm): 38
Apvalks:
Galvenā krāsa: melns
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.