Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Padel rakete Pro's Pro Challenger

91,90€
Ražotāja kods: X110
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
3 gab.

Pro's Pro Challenger

91,90€ Pro's Pro Challenger
    ST87765
Pro's Pro Challenger - atbrīvojiet sevī čempionu Par Pro's Pro Challenger padeles raketi Ja...vairāk

Pro's Pro Challenger - atbrīvojiet sevī čempionu

Par Pro's Pro Challenger padeles raketi

Ja meklējat optimālu jaudas un komforta kombināciju, sāciet vai uzlabojiet savu sportisko ceļojumu ar Pro's Pro Challenger padeļa raketi. Šī raķete ir piemērota gan iesācējiem, gan atpūtas spēlētājiem, un tā ir piemērota visām prasībām, lai sniegtu gandarījuma pilnu spēles pieredzi, kas ir izstrādāta tā, lai uzlabotu jūsu sniegumu atkal un atkal.

Augsta blīvuma konstrukcijas materiāls

Pro's Pro Challenger ir izgatavota no drošiem oglekļa un stikla šķiedras materiāliem. Izmantojot oglekļa šķiedras izturību, rāmis nodrošina stabilu un triecienizturīgu spēli. Savukārt stikla šķiedras slānis paaugstina tā izturību un nodrošina papildu elastību.

Komplektā iekļauta rokas siksniņa

Padeles spēlētājiem svarīga funkcija ir Pro's Pro Challenger komplektā iekļautā aizsargājošā plaukstas siksniņa. Šī funkcija nodrošinās, ka jūs vienmēr saglabāsiet kontroli pār savu raketi pat intensīvas spēles brīžos, garantējot gan drošību, gan pārliecību kortā.

Izsmalcināts melns dizains

Elegantā, neatlaidīgajā melnajā krāsā veidotā Pro's Pro Challenger raķete izceļas ar stingrību un izsmalcinātību. Saglabājot augstu funkcionalitāti, raketes estētika noteikti piesaista dedzīgo pretinieku skatienus, piešķirot jūsu spēlei papildu priekšrocības.

Produkta numurs: ST87765
Ražotāja kods: X110
Materiāls: stikla šķiedra oglekļa šķiedra
Apvalks:
Galvenā krāsa: melns
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.