Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Padel rakete Pro's Pro Cyclone

91,90€
Ražotāja kods: X111
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
3 gab.

Pro's Pro Cyclone

91,90€ Pro's Pro Cyclone
    ST87766
Pro's Pro Cyclone - līdzsvarota jauda un komforts Atklājiet perfektu jaudas un komforta...vairāk

Pro's Pro Cyclone - līdzsvarota jauda un komforts

Atklājiet perfektu jaudas un komforta kombināciju ar Pro's Pro Cyclone padeļa raketi. Tās unikālais sastāvs ir izstrādāts tā, lai pielāgotos gan iesācēju, gan atpūtas tenisa entuziastu īpašajām vajadzībām.

Dinamisks dizains un veiktspēja

Ar savu satriecošo melno krāsu Pro's Pro Cyclone izceļas kā stila un veiktspējas simbols. Tas nodrošina stabilu jaudas un kontroles apvienojumu, pateicoties prasmīgi izstrādātajam oglekļa un stikla šķiedras rāmim. Šī rūpīgi izstrādātā kompozītmateriālu konstrukcija nodrošina iespaidīgu izturību, lai izturētu enerģisku spēli, vienlaikus nodrošinot izcilu komforta līmeni.

Izcila materiālu konstrukcija

Pro's Pro Cyclone raķete lepojas ar oglekļa šķiedras rāmi, kas nodrošina ideālu līdzsvaru starp stingrību un elastību, nodrošinot pareizo jaudas un kontroles attiecību. Apvilkts ar ārējo stikla šķiedras slāni, tas nodrošina stabilu triecienu absorbciju, lai mazinātu rokas slodzi, nodrošinot vieglu un ērtu spēli visas spēles laikā.

Papildaprīkojums papildu drošībai

Raķetei ir pievienota izturīga plaukstas siksna papildu drošībai. Šis pārdomāti iekļautais piederums nodrošina drošu raketes satvērienu intensīvu maiņu un spēcīgu sitienu laikā, samazinot nejaušu paslīdējumu vai kritienu iespēju.

Produkta numurs: ST87766
Ražotāja kods: X111
Materiāls: stikla šķiedra oglekļa šķiedra
Apvalks:
Galvenā krāsa: melns
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.