Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Padel rakete Pro's Pro Blackout

91,90€
Svars (g): 355-375
Balanss (mm): even
Ražotāja kods: X151
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
2 gab.

Pro's Pro Blackout

91,90€ Pro's Pro Blackout
    ST91828
Pro's Pro Blackout - labākā airu raķete pieredzējušiem tenisa profesionāļiem Ar Pro's Pro...vairāk

Pro's Pro Blackout - labākā airu raķete pieredzējušiem tenisa profesionāļiem

Ar Pro's Pro Blackout jums ir vislabākā airu raķete, kas garantēti uzlabos jūsu sniegumu kortā. Izmantojot unikālu materiālu un dizaina apvienojumu, šī raķete bez pūlēm apvieno veiktspēju un komfortu.

Nepārspējama konstrukcija un materiāli

Blackout ir prasmīgi izgatavota no augstas kvalitātes stikla šķiedras un oglekļa šķiedras. Šis materiālu klāsts nodrošina nepārspējamu izturību, vienlaikus saglabājot vieglumu, lai jūsu šūpoles būtu tikpat spēcīgas un precīzas.

Izcilas veiktspējas funkcijas

Šī raķete var lepoties ar vienmērīgu līdzsvaru, kas nodrošina augstu triecienu kontroles līmeni un vienmērīgu jaudas sadalījumu pa visu tās virsmu. Ar svaru 355-375 g jūs gūsiet labumu no tā, ka jūsu rokās ir izturīgs, bet veikls rīks, kas ievērojami uzlabos jūsu tenisa sniegumu.

Inovatīvs dizains uzlabotam komfortam

Pro's Pro Blackout ir aprīkots ar mīkstu EVA putu serdi, kas nodrošina optimālu triecienu absorbciju. Šī īpašība ir ļoti svarīga, lai samazinātu vibrāciju pēc bumbiņas trieciena, ļaujot uzlabot precizitāti. Tās noapaļotās formas galviņa nodrošina plašu "sweet spot", ko īpaši novērtē iesācēji un atpūtas spēlētāji.

Drošība pirmajā vietā

Šīs raketes prioritāte ir drošība, un to uzsver arī aizsargājoša aproce uz plaukstas locītavas. Šī funkcija palīdz novērst nelaimes gadījumus, kas varētu notikt, raketei izslīdot no rokas. Pro's Pro Blackout raķete ne tikai atbalsta jūsu tenisa spēli - tā to pārveido.

Produkta numurs: ST91828
Ražotāja kods: X151
Svars (g): 355-375
Balanss (mm): even
Rāmja profils (mm): 38
Materiāls: stikla šķiedra oglekļa šķiedra
Apvalks:
Galvenā krāsa: daudzkrāsains
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.