Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Padel rakete Pro's Pro Vendetta

91,90€
Svars (g): 355-375
Balanss (mm): even
Ražotāja kods: X150
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
3 gab.

Pro's Pro Vendetta

91,90€ Pro's Pro Vendetta
    ST91807
Iegūstiet priekšrocības ar Pro's Pro Vendetta Padel raketi Universāls risinājums visiem padeļa...vairāk

Iegūstiet priekšrocības ar Pro's Pro Vendetta Padel raketi

Universāls risinājums visiem padeļa spēlētājiem

Pro's Pro Vendetta ir daudzpusīgs papildinājums ikviena tenisista komplektam. Tā ir radīta, lai apmierinātu dažādu spēlētāju ar daudzveidīgu spēles stilu vajadzības, un tajā ir izmantoti labākie meistarības un modernākās tehnoloģijas sasniegumi, lai nodrošinātu izcilu veiktspēju jebkurā kortā.

Hibrīda rāmja konstrukcija

Hibrīda rāmis, kas izgatavots no inovatīvas oglekļa un stikla šķiedru kombinācijas, nodrošina ievērojamu izturību un elastību. Tā melnā krāsa saasina tā aso apdari un piešķir jums stilīgu, bet profesionālu klātbūtni kortā.

Mīksts EVA putu kodols

Šīs padel raketes kodols ir izgatavots no mīkstām EVA putām, kas ir slavenas ar savām izcilajām triecienu absorbcijas īpašībām. Šis kodols uzlabo bumbiņas kontroli, samazina vibrāciju un nodrošina ērtu spēlēšanu, padarot šo raketi ideāli piemērotu garām cīņām un augsta līmeņa mačiem.

Līdzsvarota un smaga

Šīs raketes svars un līdzsvars nav kompromiss. Tā sver no 355 līdz 375 gramiem un ir vienmērīgi sabalansēta, tāpēc nodrošina optimālu spēku un kontroli sitienos, ļaujot jums veikt precīzus sitienus pret pretinieku.

Īpaša drošība

Vendetta ir arī komplektā ar drošības siksniņu plaukstas locītavai, kas ir papildu bonuss, lai saglabātu saķeri un novērstu kaitīgus paslīdējumus vai kritienus.

Izbaudiet neierobežotas iespējas spēlēt ar Pro's Pro Vendetta

Tātad, ja esat gatavs pastiprināt savu spēli un pārņemt laukumu, Pro's Pro Vendetta ir gatavs kļūt par jūsu ieroci. Izbaudiet sajūtu, kontroli un drošību, ko sniedz šī neparastā raķete, un aplieciniet savu spēku kortā.

Produkta numurs: ST91807
Ražotāja kods: X150
Svars (g): 355-375
Balanss (mm): even
Rāmja profils (mm): 38
Materiāls: stikla šķiedra oglekļa šķiedra
Apvalks:
Galvenā krāsa: melns
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.