Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Padel rakete Pro's Pro Torpedo

110,90€
Ražotāja kods: X112
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
1 gab.

Pro's Pro Torpedo

110,90€ Pro's Pro Torpedo
    ST93958
Iepazīstinām ar Pro's Pro Torpedo airu tenisa raketi Ja esat entuziasts vai pieredzējis...vairāk

Iepazīstinām ar Pro's Pro Torpedo airu tenisa raketi

Ja esat entuziasts vai pieredzējis spēlētājs, kas meklē dinamisku spēli un komfortu, Pro's Pro Torpedo ir jūsu izvēle. Šī raķete nodrošina augstu veiktspēju par pievilcīgu cenu un ir ideāli piemērota visu līmeņu spēlētājiem.

Hibrīda rāmis dinamiskai spēlei

Pro's Pro Torpedo ir hibrīda rāmis, kas izgatavots no oglekļa šķiedras un stikla šķiedras. Šī kombinācija nodrošina ievērojamu izturību, stabilitāti un vieglumu, ļaujot izdarīt spēcīgus sitienus, vienlaikus nodrošinot ātras un precīzas kustības kortā. Ar 455 mm garumu un 38 mm sānu profilu raķete nodrošina perfektu līdzsvaru starp jaudu un kontroli.

Ērta lietošana un laba trieciena absorbcija

Pro's Pro Torpedo, kas ir uzticīgs savam mērķim piedāvāt komfortu, ir aprīkots ar mīkstu EVA putu serdi. Šis konstrukcijas elements ne tikai nodrošina nevainojamu triecienu absorbciju lielākam komfortam, bet arī uzlabo kontaktu ar bumbiņu, nodrošinot iespaidīgas spēles iespējas. Intensīvu spēļu laikā raķete nodrošina roku bez spriedzes, ļaujot jums izbaudīt spēli, vienlaikus saglabājot savu labāko formu.

Produkta numurs: ST93958
Garums (mm): 455
Ražotāja kods: X112
Rāmja profils (mm): 38
Materiāls: stikla šķiedra oglekļa šķiedra
Apvalks:
Galvenā krāsa: melns
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.