Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Padel rakete Pro's Pro Eruption

72,40€
Svars (g): 360-375
Balanss (mm): even
Ražotāja kods: X154
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
1 gab.

Pro's Pro Eruption

72,40€ Pro's Pro Eruption
    ST91837
Pro's Pro Eruption: Atbrīvojiet savu jaudu un veiktspēju Pro's Pro Eruption padeļa raketi...vairāk

Pro's Pro Eruption: Atbrīvojiet savu jaudu un veiktspēju

Pro's Pro Eruption padeļa raketi Pro's Pro Eruption ir izcils inventārs, kas izstrādāts, domājot par pieredzējušiem spēlētājiem. Izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, tā nodrošina izcilu veiktspēju, liekot uzsvaru uz komfortu spēles laikā. Tā lepojas ar inovatīvu funkciju kombināciju, kas nodrošina izcilu vadāmību un jaudu, kas tikai gaida, kad tiks atraisīta kortā.

Optimizēta konstrukcija uzlabotai spēlei

Pro's Pro Eruption pamatā ir kodols, kas izgatavots no mīkstām EVA putām, nodrošinot optimālas triecienu absorbcijas spējas. Tas nodrošina vēl nebijušu komforta līmeni, samazinot nogurumu garu, intensīvu spēļu laikā, vienlaikus nodrošinot neticamu kontroli pār sitieniem.

Dimanta galvas forma jaudas ģenerēšanai

Šī padeļa rakete ir ar dimanta formas galvu, kas nodrošina efektīvu jaudas ģenerēšanu aiz katra sitiena. Šis dizains palīdz agresīvai spēlei, ļaujot jums viegli izdarīt spēcīgus sitienus un dodot pārsvaru intensīvās cīņās.

Nepārspējama materiālu kvalitāte

Pro's Pro Eruption, kas izgatavots no ideāla stikla šķiedras un oglekļa šķiedras maisījuma, nodrošina stabilitāti, neapdraudot vieglumu. Raķete sver tikai 360-375 g ar vienmērīgu līdzsvaru, nodrošinot perfektu svara sadalījumu un labāku manevrētspēju spēles laikā.

Produkta numurs: ST91837
Ražotāja kods: X154
Svars (g): 360-375
Balanss (mm): even
Rāmja profils (mm): 38
Materiāls: stikla šķiedra oglekļa šķiedra
Apvalks:
Galvenā krāsa: daudzkrāsains
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.