Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Treniņu šķēršļi Pro's Pro Flat hurdle Quick 15 - yellow

8,40€
Ražotāja kods: V127
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
4+ gab.

Pro's Pro Flat hurdle Quick 15 - yellow

8,40€ Pro's Pro Flat hurdle Quick 15 - yellow
    ST71337
Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 - Dzeltens Palieciet priekšā, palieliniet savu veiklību un...vairāk

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 - Dzeltens

Palieciet priekšā, palieliniet savu veiklību un uzlabojiet koordinācijas prasmes ar Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 - no jauna izstrādātu un uzlabotu treniņu piederumu ikvienam sportistam, kas tiecas sasniegt izcilību.

Pārskats

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 ir profesionālas klases rīks, kas īpaši izstrādāts kā ideāls palīglīdzeklis koordinācijas prasmju pilnveidošanai laukumā. Šis vieglais, izturīgais un ļoti viegli pārnēsājamais šķēršļu skrējiens nodrošina sportistiem izaicinošu platformu uzlabotiem veiklības, ātruma un refleksu treniņiem.

Inovatīvs dizains

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15, kas izceļas ar pārsteidzošu dzeltenu krāsu, demonstrē ne tikai kopumā pievilcīgu dizainu, bet arī nodrošina vieglu redzamību pat vājā apgaismojumā. Aprīkots ar līdzenu virsmu, kas samazina paklupšanas risku, šis šķēršļu skrējiens paaugstina drošības standartus, vienlaikus nodrošinot optimālu funkcionalitāti.

Augstas kvalitātes konstrukcija

Izgatavots no augstas kvalitātes un izturīgiem materiāliem, plakanais barjerskrējiens Quick 15 nodrošina ilgmūžību un uzticamu darbību. Šis šķēršļu skrējiens var izturēt smagas treniņu sesijas, nodrošinot ilgmūžību un izdevīgu cenas un vērtības attiecību.

Tehniskās specifikācijas

Katra šķēršļa izmērs ir 15 collas diametrā, tāpēc tas ir piemērots izmērs dažādiem lauka sporta veidiem - futbolam, tenisam vai basketbolam. Pateicoties tā vieglajam svaram, šo barjerskrējienu var viegli pārnēsāt un uzglabāt, tādējādi tas atbilst sportistu vēlamajam ērtības faktoram.

Ražotāja kods: V127

Pro's Pro plakanais barjerskrējiens Quick 15 nāk ar slavenā Pro's Pro zīmola garantiju, kas identificēts ar ražošanas kodu V127. Kā zīmols, kas lepojas ar augstākās klases sporta piederumu piedāvājumu, Pro's Pro sola kvalitāti, kas patiesi atbalsta spēlētāja progresu un sniegumu. Neatkarīgi no tā, vai esat kompetents sportists, kas vēlas pastiprināt treniņus, vai iesācējs, kurš vēlas pilnveidot savas prasmes, Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 - Yellow ir ideāla izvēle. Uzlabojiet savu veiklību un koordināciju ar Pro's Pro. Ieguldiet tajā jau šodien, lai rīt dotos uz triumfējošu sportisku ceļojumu!

Produkta numurs: ST71337
Galvenā krāsa: dzeltens
Ražotāja kods: V127
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.