Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Konusi Pro's Pro Dome Base - neon green

6,40€
Ražotāja kods: V129
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
3 gab.

Pro's Pro Dome Base - neon green

6,40€ Pro's Pro Dome Base - neon green
    ST71335
Pro's Pro kupola pamatne - neona zaļā krāsā Pārskats Pro's Pro Dome Base, kas ir izteiksmīgā...vairāk

Pro's Pro kupola pamatne - neona zaļā krāsā

Pārskats

Pro's Pro Dome Base, kas ir izteiksmīgā neona zaļā krāsā, ir augstas kvalitātes izstrādājums, kas paredzēts, lai nodrošinātu optimālu veiktspēju un nepārspējamu stabilitāti treniņu laikā. Šis izstrādājums, kas paredzēts kā treniņu stieņu pamats, ir nepieciešams gan sporta profesionāļiem, gan fitnesa entuziastiem.

Izcilas īpašības

Izgatavots, domājot gan par izturību, gan funkcionalitāti, Dome Base nodrošina lielisku stabilitāti. Tās unikālā īpašība ir iespēja to piepildīt ar ūdeni vai smiltīm. Šī pielāgošana palielina tā svaru un līdz ar to arī stabilitāti neatkarīgi no reljefa vai treniņa intensitātes. Tās vizuāli pievilcīgā, neona zaļā krāsa ne tikai piešķir stila elementu jūsu treniņu aprīkojumam, bet arī nodrošina labu redzamību - noderīga funkcija vakara vai nakts nodarbību laikā.

Elastīgs un ērts

Pro kupola bāze ir izveidota tā, lai atbilstu jebkura lietotāja vajadzībām - to ir vienkārši uzstādīt un vienkārši pārvietot, ļaujot bez problēmām veikt treniņu. Neatkarīgi no izmantotā stieņa veida, tā universālā dizaina dēļ tas ir garantēti perfekti piemērots. Tas nozīmē vairāk laika, kas pavadīts treniņiem, un mazāk laika, kas nepieciešams uzstādīšanai un noņemšanai.

Detalizēta informācija par produktu

Katrā kastē ir viena Pro's Pro kupola bāze, tāpēc to ir ērti pasūtīt atbilstoši savām vajadzībām. Tās ražotāja kods ir V129.

Jūsu ceļš uz fitnesu

Sasniedziet savus fitnesa mērķus ar maksimālu stabilitāti un ērtībām, izmantojot Pro's Pro Dome Base. Tas ir izstrādāts jums, un tas ir ideāls papildinājums jūsu treniņu sesijai. Pārsniedziet gaidīto, trenējieties ar labākajiem, trenējieties ar Pro's Pro Dome Base. Lūdzu, ņemiet vērā: Pro's Pro Dome Base tiek pārdots atsevišķi. Treniņu stieņi nav iekļauti komplektā, un tie jāiegādājas atsevišķi.

Produkta numurs: ST71335
Ražotāja kods: V129
Iepakots pa (gabaliem): 1
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.