Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Pretestības gumijas Power Band Movo Optimum - green

20,90€
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
3 gab.

Power Band Movo Optimum - green

20,90€ Power Band Movo Optimum - green
    ST65796
Maksimāli uzlabojiet savu tenisa treniņu ar Power Band Movo Optimum - zaļš Ja aktīvi spēlējat...vairāk

Maksimāli uzlabojiet savu tenisa treniņu ar Power Band Movo Optimum - zaļš

Ja aktīvi spēlējat tenisu un vēlaties uzlabot savu spēli, MOVO Power Band Optimum ir ideāls papildinājums jūsu treniņu režīmam. Šī spēka lenta atvieglo stiprināšanas, stiepšanās un stabilizācijas vingrinājumus, padarot to par obligātu piederumu ikvienam nopietnam sportistam.

Daudzveidīgas treniņu iespējas

No iesildīšanās vingrinājumiem, rehabilitācijas kustībām līdz aktivizācijas vingrinājumiem - šī spēka lenta ir daudzpusīga. Jūs varat efektīvi nostiprināt visu ķermeni un kodolu, kas ir ļoti svarīgi tenisistiem, kuriem augstas intensitātes mačos nepieciešama veiklība un ātra virziena maiņa. Turklāt tā ir noderīga arī tiem, kas dzīvo mazkustīgu dzīvesveidu, palīdzot uzlabot stāju un vispārējo pašsajūtu.

Izcila uzbūves kvalitāte

MOVO Power Band Optimum ir izstrādāts, lai izturētu intensīvu lietošanu, un tas lepojas ar savu izturīgo un kvalitatīvo konstrukciju. Tās izturīgā elastība saglabājas nemainīga arī pēc ilgstošas lietošanas, nodrošinot vienmērīgu spriegojumu, kas nepieciešams treniņiem.

Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.