Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Tenisa soma Wilson ELITE 15 PK - black/bronze

129,00€

Rekomendētā mazumtirdzniecības cena

113,40€ Ietaupījums 12 %
Rakešu skaits (pēc ražotāja): 15
Termoizolācijas kameras: 1
Kabatas aksesuāriem: 1
Ražotāja kods: WR8021303001
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
4+ gab.

Wilson ELITE 15 PK - black/bronze

113,40€ Wilson ELITE 15 PK - black/bronze
    ST93998
Wilson ELITE 15 PK tenisa soma - melna/bronzas krāsā Iepazīstinām ar Wilson ELITE 15 PK -...vairāk

Wilson ELITE 15 PK tenisa soma - melna/bronzas krāsā

Iepazīstinām ar Wilson ELITE 15 PK - klasisku, stilīgu un praktisku somu, kas izveidota, lai apmierinātu katra ambicioza tenisista vajadzības pēc glabāšanas.

Izcila ietilpība un organizācija

Šī soma var lepoties ar iespaidīgu ietilpību - līdz 15 raketēm. Tajā ir trīs ietilpīgi galvenie nodalījumi, kas nodrošina pietiekami daudz vietas visiem jūsu piederumiem. Viens no šiem nodalījumiem ir aprīkots ar termoizolāciju, lai pasargātu jūsu raketes un stīgas no ekstrēmām temperatūrām, padarot šo somu ideāli piemērotu jebkuros laika apstākļos.

Inovatīvas dizaina funkcijas

Wilson ELITE 15 PK ir ne tikai ietilpīgs iekšpuse, bet arī papildu ārējā kabata ar rāvējslēdzēju, kas ir slēgta ar rāvējslēdzēju un paredzēta mazākiem piederumiem. Šī soma ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāla, kas ir izturīgs pret traipiem un saglabā lielisku izskatu spēli pēc spēles. Inovatīvais vertikālais rokturis ļauj somu uzglabāt vertikālā stāvoklī, optimizējot vietu un ērtības gan laukumā, gan ārpus tā. Iekļauts arī ļoti ērts regulējamu, ergonomisku siksnu pāris ērtai nēsāšanai un ērta siksna, ko var savienot kopā.

Eleganta estētika, izturīga konstrukcija

Somas melnbaltais un bronzas dizains izstaro elegantu un pārlaicīgu pievilcību. Šī soma ir rūpīgi izgatavota, prioritāti piešķirot katrai detaļai, un tā ir izstrādāta tā, lai būtu ne tikai funkcionāla, bet arī stilīgs jūsu tenisa inventāra papildinājums. Ja meklējat somu, kas atbilst jūsu centībai un mīlestībai pret spēli, tad Wilson ELITE 15 PK ir jūsu ideālais variants. Tās izmērs, funkcijas un stilīgais dizains padara to par obligātu piederumu nopietniem tenisistiem. Nevilcinieties - uzlabojiet savu spēli jau šodien ar Wilson kvalitāti un izturību.

Produkta numurs: ST93998
Galvenā krāsa: melns
Ražotāja kods: WR8021303001
Rakešu skaits (pēc ražotāja): 15
Kameru skaits: 3
Termoizolācijas kameras: 1
Kabatas aksesuāriem: 1
Nodalījums apaviem:
Apavu maiss: nie
Lences: 2
Izmēri (garums/augstums/platums) cm: 76/33/35,6
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.