Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Treniņu šķēršļi Pro's Pro Hurdle 9" - orange

8,40€
Ražotāja kods: V232
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
4+ gab.

Pro's Pro Hurdle 9" - orange

8,40€ Pro's Pro Hurdle 9" - orange
    ST93351
Pro's Pro Hurdle 9" - oranžs: Ultimate Training Hurdle treniņu šķēršļi snieguma koordinācijai uz...vairāk

Pro's Pro Hurdle 9" - oranžs: Ultimate Training Hurdle treniņu šķēršļi snieguma koordinācijai uz laukuma

Iepazīstinām ar Pro's Pro Hurdle 9" koši oranžā krāsā - augstas klases treniņu piederumu, kas palīdzēs pacelt jūsu sniegumu laukumā pavisam jaunā līmenī. Šī barjeriņa, kas lepojas ar ideālu praktiskuma un veiklības apvienojumu, kalpo kā visaptverošs treniņu rīks sportistiem, kuri vēlas uzlabot savas koordinācijas prasmes treniņu laikā.

Izturīgs un viegls dizains

Šī treniņu barjerskrējiena konstrukcija ir viegla, bet izturīga, kas nodrošina vienmērīgu un netraucētu izmantošanu intensīvu treniņu sesiju laikā. Šis Pro's Pro barjerskrējiens, kas ir prasmīgi izstrādāts, domājot par izturību, nodrošina ilgstošu veiktspēju ilgstošai lietošanai. Neraugoties uz tā stingro izturību, tas ir neticami viegls, kas ļauj to viegli transportēt, lai veiktu treniņus ceļā jebkurā laikā un vietā.

Ideāli izmēri vieglatlētikas treniņiem

Pro's Pro Hurdle 9" ar rūpīgi aprēķināto augstumu aptuveni 24 cm un platumu aptuveni 46 cm ir piemērots visiem izmēriem un vecumiem. Tas nodrošina maksimāli ērtu tā iekļaušanu treniņu scenārijos, netraucējot sportistu ritmu un sniegumu.

Viegli un droši lietojams

Izvēloties piemērotu treniņu aprīkojumu, būtisks faktors ir drošība, un Pro's Pro Hurdle 9" nodrošina tieši to. Tā nekaitīgais dizains ar gludu apdari samazina nejaušu traumu risku, nodrošinot drošus treniņus jebkura kalibra sportistiem.

Iepakojums un ražotāja kods

Pro's Pro Hurdle 9" - oranža ir iepakots atsevišķi, lai nodrošinātu drošu transportēšanu, un vienā kastē ir iepakota viena vienība. Šī produkta ražotāja kods ir V232.

Uzlabojiet savas treniņu sesijas ar Pro's Pro Hurdle 9" - oranžs

Ar Pro's Pro Hurdle 9" - oranža krāsaino Pro's Pro Hurdle 9" - oranža ieviešiet inovācijas un krāsas savās treniņnodarbībās. Aprīkojiet sevi ar šo barjeru un uzlabojiet koordināciju, veiklību un ātrumu, paaugstinot veiktspējas līmeni, kas paaugstina jūsu efektivitāti laukumā. Ir pienācis laiks uzlabot savu treniņu spēli ar šo profesionālo barjeru.

Produkta numurs: ST93351
Ražotāja kods: V232
Iepakots pa (gabaliem): 1
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.