Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Atslēgu gredzens Monte-Carlo Rolex Masters Logo Keychain

Pēdējā cena: 8,90€
Šis produkts pašlaik nav pieejams. Iespējams Jums patiks šie produkti:
13,00€

Rekomendētā mazumtirdzniecības cena

Pēdējā cena: 8,90€ Ietaupījums 32 %
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Produkts nav pieejams
Šis produkts pašlaik nav pieejams. Iespējams Jums patiks šie produkti:
TAVA IZVĒLE
8,90€ Monte-Carlo Rolex Masters Logo Keychain
    ST91079
Monte-Carlo Rolex Masters Logo atslēgu piekariņš Produkta īpašības Mūsu Monte-Carlo Rolex...vairāk

Monte-Carlo Rolex Masters Logo atslēgu piekariņš

Produkta īpašības

Mūsu Monte-Carlo Rolex Masters Logo atslēgu piekariņš piedāvā perfektu praktiskuma un estētiskās pievilcības apvienojumu. Uz tās ir attēlots ikoniskais Monte Karlo Masters turnīra centrālais laukums, kas atgādina par ar šo turnīru saistīto augsto sacensību un sportisko meistarību. Izgatavots no izturīgas gumijas, tas garantē elastību un ilgmūžību, laika gaitā saglabājot košās krāsas un sarežģītās detaļas. Tā vieglā konstrukcija ļauj to ērti nēsāt, nodrošinot, ka atslēgas vienmēr ir drošībā un viegli sasniedzamas.

Piedzīvojiet Monte-Carlo Rolex Masters

Izmantojot šo atslēgu piekariņu, cienītāji var nēsāt līdzi Monte-Carlo Rolex Masters simbolu, lai kurp viņi dotos. Neatkarīgi no tā, vai esat tenisa fans, kaislīgs sporta suvenīru kolekcionārs vai vienkārši cilvēks, kas novērtē kvalitāti un stilu, šī atslēgu piekariņa noteikti piešķirs eleganci jūsu ikdienai.

Iepakojums

Katra Monte-Carlo Rolex Masters Logo atslēgu piekariņš ir rūpīgi iepakots atsevišķi, tāpēc tas ir lieliska dāvana jebkuram tenisa entuziastam. Šī atslēgu piekariņa ar unikālo dizainu un augstas kvalitātes konstrukciju ir apburošs priekšmets, ko saņēmējs noteikti novērtēs.

Produkta numurs: ST91079
Iepakots pa (gabaliem): 1
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.