Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Tenisa bumbiņas bērniem Tecnifibre My Ball 3B

10,00€

Rekomendētā mazumtirdzniecības cena

8,90€ Ietaupījums 11 %
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
4+ gab.

Tecnifibre My Ball 3B

8,90€ Tecnifibre My Ball 3B
    ST93250
Tecnifibre My Ball 3B Iepazīstinām ar Tecnifibre My Ball 3B - profesionālas klases junioru...vairāk

Tecnifibre My Ball 3B

Iepazīstinām ar Tecnifibre My Ball 3B - profesionālas klases junioru tenisa bumbiņas, kas paredzētas topošajiem jaunajiem čempioniem, kuri vēlas pilnveidot savas prasmes. Šīs bumbiņas, kas iepakotas trīs komplektos, sola līdzīgu tenisa pieredzi kā neviena cita, pielāgojot to unikālās īpašības tā, lai tās lieliski pielāgotos junioru spēlētāju ar 19-23 collu raketēm vajadzībām.

Tecnifibre My Ball 3B tenisa bumbiņas ir izgatavotas no augstas kvalitātes sūkļa materiāla. Šis unikālais sastāvs piedāvā dažādas priekšrocības salīdzinājumā ar parastajām bumbiņām. Tas palēnina to darbību par 75 % salīdzinājumā ar standarta bumbiņām, padarot tās ideāli piemērotas minitensisa spēlēm. Šis kontrolētais ātrums ļauj iesācējiem spēlētājiem pilnveidot sitienu un bumbiņas novietojumu, veicinot progresu un pārliecību par sevi kortā.

Produkta numurs: ST93250
Bumbiņas tips: sūkļveida
Iepakots pa (gabaliem): 3
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.