Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Tenisa zeķes Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green

17,00€

Rekomendētā mazumtirdzniecības cena

14,40€ Ietaupījums 15 %
Ražotāja kods: J2GX1055Z-98
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
varianti:
Tenisa zeķes Mizuno Active Training Mid 2P - black/grey
Mizuno Active Training Mid 2P - black/grey
vairāk
14,40€ Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green
    ST91560.1
Izcelt produktu: Mizuno Active Training Mid 2P - Black/Light Green Iegremdējiet sevi...vairāk

Izcelt produktu: Mizuno Active Training Mid 2P - Black/Light Green

Iegremdējiet sevi visaptverošās treniņu sesijās ar jaunākajām Mizuno Active Training Mid 2P zeķēm, kas veidotas dinamiskā melnas un gaiši zaļas krāsas duetā. Šīs zeķes ir ideāls stila, komforta un veiktspējas apvienojums.

Izcila ērtība un piemērotība

Šīs Mizuno zeķes ir meistarīgi izgatavotas no mīksta, patīkama materiāla, kas paredzēts, lai sniegtu jums maksimālu komfortu. Anatomiskais dizains nodrošina ideālu piegulumu gan jūsu labajai, gan kreisajai kājai, sniedzot nepārspējamu atbalstu, kad iesaistāties spraigās aktivitātēs. Pastiprinājums ap papēdi un pirkstgaliem vēl vairāk uzlabo komfortu un amortizāciju. Šī pārdomātā detaļa cīnās pret iespējamu sasprindzinājumu un lielas iedarbības triecieniem, ļaujot jums sasniegt maksimālu sniegumu, neapdraudot pēdu veselību un drošību.

Izstrādāts, lai uzlabotu saķeri un veiktspēju

Apakšdaļas virsmai ir īpašas silikona apdrukas, kas samazina slīdēšanu, tādējādi sniedzot pārliecību, ka varēsiet pārvarēt jebkuru reljefu un laikapstākļus. Neatkarīgi no tā, vai esat sporta zālē vai pārvarat nelīdzenas takas, šīs zeķes nodrošinās pastāvīgu saķeri, lai jūs justos droši uz savām kājām.

Tehnoloģiski papildinātas, lai nodrošinātu izcilu mitruma pārvaldību.

Mizuno Active Training Mid 2P zeķes ir izgatavotas no materiāla, kas efektīvi novada sviedrus un mitrumu, nodrošinot, ka jūsu kājas paliek sausas un svaigas. Tās ir aprīkotas ar Mizuno mūsdienīgo DryLite tehnoloģiju, kas veicina izcilu mitruma pārvaldību un iztvaikošanu, kas ilgst visu treniņu laiku. Būtībā Mizuno Active Training Mid 2P zeķes - melnas/ gaiši zaļas apvieno izcilas dizaina detaļas un modernas tehnoloģijas. Tās ir ideāls papildinājums
Produkta numurs: ST91560.1
Logotipa krāsa: daudzkrāsains
zeķes garums: īsās zeķes
Ražotāja kods: J2GX1055Z-98
Galvenā krāsa: daudzkrāsains
Pāru skaits: 2 pāri
Materiāls: 72% nylon, 19% guma, 9% poliuretan
Tehnoloģijas
DRYLITE
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.