Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Skvoša rakete Oliver Pure Six

188,00€

Rekomendētā mazumtirdzniecības cena

156,90€ Ietaupījums 17 %
Balanss (mm): head light
Stīgu izvietojums: 14/18
Svars (g): 105
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Šis produkts tiek nosūtīts bez maksas
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
1 gab.

Oliver Pure Six

Kompleksie iepakojumi:
Daudzums Vienības cena
No 2 gab. 141,40€
156,90€ Oliver Pure Six
    ST95014
Izbaudiet maksimālu kontroli un ātrumu ar Oliver Pure Six skvoša raketi Sasniedziet jaunas...vairāk

Izbaudiet maksimālu kontroli un ātrumu ar Oliver Pure Six skvoša raketi

Sasniedziet jaunas skvoša spēles virsotnes ar Oliver Pure Six - augstākās klases raketi, kas īpaši izstrādāta pieredzējušiem spēlētājiem ar uzbrukuma stilu. Izstrādāta ar īpaši vieglu svaru un vieglu galvas līdzsvaru, tā nodrošina lielisku manevrētspēju, bumbiņas ātrumu un kontroli.

Ideāli piemērota pieredzējušiem spēlētājiem

Pateicoties rūpīgi izstrādātajām īpašībām, Oliver Pure Six ir optimāli piemērota spēlētājiem, kuriem nepieciešama augsta līmeņa kontrole un ātrums visas spēles laikā. Īpaši piemērota agresīviem spēlētājiem, šī raķete atbalsta jūsu dabisko stilu, palīdzot jums saglabāt uzbrukuma stratēģiju, neapdraudot kontroli.

Īpaši viegla un manevrējama

Oliver Pure Six, kas sver tikai 105 gramus, ļauj jums brīvi un ātri pārvietoties pa laukumu. Pateicoties ar galvu vieglajam līdzsvaram, tas nodrošina lielu šūpošanas ātrumu spēcīgiem sitieniem un ātriem refleksu volejiem, padarot to ideāli piemērotu spēlētājiem, kuriem patīk dominēt kortā.

Spēcīgi, precīzi sitieni

Izstrādāts ar paplašinātu "sweetspot" un pagarinātām stīgām, tas nodrošina nevainojamu jaudu un samazina necentrētu sitienu risku. Izbaudiet skvoša azartu savā labākajā izpausmē - ātru, niknu un uzmundrinošu.

Izcila veiktspēja un vibrāciju samazināšana ar EPLON un METACARBON

Šī raķete, kas izgatavota no īpaši vieglām un plānām Eplon oglekļa šķiedrām un METACARBON tehnoloģijas, garantē izcilu veiktspēju un vibrāciju samazināšanu. Tagad jūs varat radīt milzīgu dinamiku un vienlaikus saglabāt optimālu stabilitāti.

Aprīkojiet sevi ar Oliver Pure Six skvoša raketi un atklājiet nepārspējamu spēli! Lūdzu, ņemiet vērā, ka pārvalks nav iekļauts komplektā un ka raketi piegādā ar ieteicamo spriegojuma stiprumu 10-12 kg.

Produkta numurs: ST95014
Apvalks:
Stīgas:
Materiāls: grafīts
Balanss (mm): head light
Stīgu izvietojums: 14/18
Svars (g): 105
Ieteicamais stīgošanas spēks (kg): 10-12
Galvenā krāsa: daudzkrāsains
Tehnoloģijas
METACARBON
EPLON -OLIVER
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.