Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Tenisa zeķes Mizuno DryLite Endura Trail Socks 1P - black/grey

13,00€

Rekomendētā mazumtirdzniecības cena

10,90€ Ietaupījums 16 %
Ražotāja kods: J2GX8700Z-98
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
10,90€ Mizuno DryLite Endura Trail Socks 1P - black/grey
    ST91605.3
Mizuno DryLite Endura Trail zeķes 1P - Melnas/pelēkas krāsas Iepazīstinām ar Mizuno DryLite...vairāk

Mizuno DryLite Endura Trail zeķes 1P - Melnas/pelēkas krāsas

Iepazīstinām ar Mizuno DryLite Endura Trail zeķēm, kas ir lielisks sabiedrotais brīvdabas sporta aktivitātēm. Tās ir izstrādātas, lai nodrošinātu izcilu komfortu un atbalstu, un ir stilīgā melnā/pelēkā krāsā, nodrošinot, ka katrs solis jūs aizvedīs tālāk ar stilu un funkcionalitāti.

Kvalitatīvs materiāls un dizains

Šīs zeķes ir izgatavotas no mīksta un ērta auduma, un tās ir vairāk nekā tikai kāju apavi; tās ir veidotas optimālam komfortam. Lai tās labāk piegulētu, tās ir anatomiski veidotas tā, lai individuāli atbilstu labajai un kreisajai kājai. Šī precizitāte novērš jebkādu diskomforta sajūtu un nodrošina stingru piegulumu, ļaujot jums bez piepūles staigāt, skriet vai skriet.

Sietaina zona papildu komfortam

Papildus komfortam, ko nodrošina to pārdomātā konstrukcija, šīm zeķēm ir īpašas zonas ar tīklveida paneli. Šim atjautīgajam papildinājumam ir izšķiroša nozīme zeķu komforta uzlabošanā, jo tas sekmē labāku ventilāciju. Tā rezultātā jūsu kājas paliek svaigas, radot ideālu vidi ilgstošai lietošanai, jo īpaši intensīvas fiziskas aktivitātes laikā.

DryLite tehnoloģija nodrošina maksimālu sausumu

Izmantojot mūsdienīgo DryLite tehnoloģiju, šīs taku zeķes spēj aizvadīt mitrumu, saglabājot jūsu kājas sausas. Pateicoties šai fantastiskajai funkcijai, jums vairs nav jāuztraucas par mitrumu un diskomfortu, ko izraisa sviedri augstas intensitātes aktivitāšu vai siltu laikapstākļu laikā. Mizuno DryLite Endura Trail zeķes nodrošina sausumu un komfortu, piedāvājot ideālus apstākļus, lai jūsu pēdas varētu strādāt pēc iespējas labāk.

Papildu pēdu aizsardzība

Šīs zeķes, kas paredzētas lietošanai brīvā dabā, nodrošina arī izcilu pēdu aizsardzību. Neatkarīgi no tā, vai esat pārgājienā vai skriešanā
Produkta numurs: ST91605.3
Logotipa krāsa: pelēks
zeķes garums: vidēji garās zeķes
Ražotāja kods: J2GX8700Z-98
Galvenā krāsa: melns
Pāru skaits: 1 pāris
Materiāls: 52% poliester, 43% nylon, 5% spanedx
Tehnoloģijas
DRYLITE
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.