Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Tenisa trepītes SKLZ Elevation Ladder

Pēdējā cena: 60,90€
Šis produkts pašlaik nav pieejams. Iespējams Jums patiks šie produkti:
Pēdējā cena: 60,90€
Ražotāja kods: PPS SUN 2003
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Produkts nav pieejams
Šis produkts pašlaik nav pieejams. Iespējams Jums patiks šie produkti:
TAVA IZVĒLE
60,90€ SKLZ Elevation Ladder
    ST73458
Maksimāli palieliniet savu veiklību ar SKLZ paaugstināšanas kāpnēm Essential SKLZ Uzlabojiet...vairāk

Maksimāli palieliniet savu veiklību ar SKLZ paaugstināšanas kāpnēm Essential SKLZ

Uzlabojiet savu sniegumu un paceliet treniņus jaunā līmenī ar SKLZ Elevation Ladder, kas ir obligāts palīglīdzeklis ikvienam sporta entuziastam, kurš vēlas uzlabot savu veiklību un palielināt ātrumu. Šis daudzpusīgais treniņu rīks ir paredzēts sportistiem visos fitnesa ceļojuma posmos, sākot no iesācējiem līdz pieredzējušiem profesionāļiem.

Pielāgojams jūsu treniņu vajadzībām

SKLZ Elevation Ladder ir izstrādātas optimālai ērtībai un elastībai, un tām ir seši regulējami pakāpieni, kurus var novietot gan horizontāli, gan vertikāli. Pakāpienu vertikālais augstums sasniedz līdz 10 cm, kas ļauj veikt dažādus vingrinājumus, kuri var pārveidot jūsu treniņu režīmu. Kāpnes visā garumā sniedzas līdz 210 cm, nodrošinot pietiekami daudz vietas jebkuram veiklību veicinošam treniņam.

Inovatīvs dizains maksimālai efektivitātei

Atšķirībā no tradicionālajām kāpnēm SKLZ paaugstināšanas kāpņu pakāpienus var regulēt, lai nodrošinātu ideālu uzstādījumu jūsu vingrinājumiem. Neatkarīgi no tā, vai strādājat pie pēdu ātruma, sānu ātruma vai virziena maiņas, šīs kāpnes kalpos kā ideāls treniņu partneris.

SKLZ Elevation Ladder ir izgatavotas, ievērojot zīmola apņemšanos nodrošināt kvalitāti un efektivitāti, tāpēc tās ir lielisks papildinājums jūsu treniņu aprīkojumam.

Produkta numurs: ST73458
Ražotāja kods: PPS SUN 2003
Garums (cm): 210
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.