Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Gumijas ekspanderi SKLZ Resistance Cable Set (25lb - 31,5 -36,0kg)

39,90€
Ražotāja kods: PPS SUN 1611
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
1 gab.

SKLZ Resistance Cable Set (25lb - 31,5 -36,0kg)

39,90€ SKLZ Resistance Cable Set (25lb - 31,5 -36,0kg)
    ST73444
SKLZ pretestības kabeļu komplekts (25 lb - 31,5 -36,0 kg) Ievietojiet daudzpusību un...vairāk

SKLZ pretestības kabeļu komplekts (25 lb - 31,5 -36,0 kg)

Ievietojiet daudzpusību un efektivitāti savos ikdienas tenisa treniņos ar augstas kvalitātes SKLZ pretestības kabeļu komplektu. Ieteicams gan augšējo, gan apakšējo ekstremitāšu vingrinājumiem, un tas ir lieliska izvēle spēlētājiem, kuri pievērš uzmanību visaptverošai fiziskai sagatavotībai. Komplektu ir izstrādājis un ražojis SKLZ, kas ir pasaules līderis sporta snieguma un prasmju attīstīšanas aprīkojuma jomā.

Izturīga un izturīga konstrukcija

SKLZ pretestības kabeļu komplekta izturīgā konstrukcija nodrošina ilgmūžību un piedāvā nepārspējamu veiktspēju pat ilgstošas un intensīvas lietošanas laikā. Izturīgais pretestības kabeļu komplekts ir konstruēts tā, lai laika gaitā saglabātu savus labākos veiktspējas rādītājus, ļaujot jums koncentrēties uz tenisa spēles uzlabošanu, nevis uztraukties par aprīkojuma bojājumiem.

Slide'n'Lock sistēma ērtai regulēšanai

Pateicoties SKLZ patentētajai Slide'n'Lock sistēmai, kabeļu pārslēgšana ir ātra un vienkārša. Šis atjautīgais mehānisms ļauj ātri veikt izmaiņas, ļaujot efektīvi mainīt pretestības līmeņus un pielāgot treniņus savām unikālajām vajadzībām. Tas nodrošina vienmērīgu regulēšanas pieredzi, kas ir viegla gan iesācējiem, gan pieredzējušiem spēlētājiem.

Daudzkrāsains dizains un ražotāja kods

Atgādinot tenisa dzīvespriecīgo garu, pretestības kabeļu komplekts ir daudzkrāsainā dizainā. Izcelieties tenisa kortā un piešķiriet treniņam enerģijas devu ar šo dinamisko pretestības komplektu.

Produkta numurs: ST73444
Galvenā krāsa: daudzkrāsains
Ražotāja kods: PPS SUN 1611
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.