Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Treniņu šķēršļi Pro's Pro Hurdle 7 - yellow

Pēdējā cena: 8,40€
Šis produkts pašlaik nav pieejams. Iespējams Jums patiks šie produkti:
Pēdējā cena: 8,40€
Ražotāja kods: V231
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Produkts nav pieejams
Šis produkts pašlaik nav pieejams. Iespējams Jums patiks šie produkti:
TAVA IZVĒLE
8,40€ Pro's Pro Hurdle 7 - yellow
    ST71384
Pro's Pro Hurdle 7 - Dzeltena: Jūsu galvenais treniņu palīglīdzeklis Iegriezieties...vairāk

Pro's Pro Hurdle 7 - Dzeltena: Jūsu galvenais treniņu palīglīdzeklis

Iegriezieties profesionālo sporta rezultātu pasaulē ar Pro's Pro Hurdle 7 - augstākās klases treniņu ierīci, kas ir izstrādāta, lai paceltu jūsu fitnesa režīmu jaunā līmenī. Šo barjerskrējienu izmanto labākie sportisti, un tas ir ideāli piemērots cilvēkiem, kuri tiecas pēc izcilības un vēlas uzlabot savu koordināciju laukumā. Runa nav tikai par fizisko stūrmaņu - tā ir par veiklības, ātruma, spēka un precizitātes attīstīšanu.

Profesionāls dizains un kvalitātes nodrošināšana

Ar ražotāja kodu - V231, jūs varat uzticēties, ka Pro's Pro Hurdle nodrošina ne mazāku izcilību. Izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, šis treniņu rīks piedāvā izturīgu konstrukciju, kas ir gan viegla, gan izturīga. Tā izteiksmīgā dzeltenā krāsa veicina redzes asumu, nodrošinot, ka jūs nekad nepalaistu garām nevienu soli.

Ideāli izmēri, lai maksimāli uzlabotu jūsu sniegumu

Šķēršļu skrējiena izmēri ir 17 cm augstumā, 46 cm platumā un 22 cm dziļumā, kas ir ideāli piemēroti visdažādākajiem vingrinājumiem, un tie ir izstrādāti, domājot par sportistiem. Tas padara to par daudzpusīgu papildinājumu jebkurai treniņu shēmai, ideāli piemērotu lēcienu vingrinājumiem, soļu treniņiem, veiklības vingrinājumiem un plikometriskiem lēcieniem.

Uzlabojiet savu treniņu spēli ar Pro's Pro Hurdle 7

Lieliskums nav tikai sasniegts, tas ir radīts. Ar Pro's Pro Hurdle 7 jūs ne tikai strādājat pie labākas koordinācijas, bet arī pie visaptverošas savu atlētisko spēju uzlabošanas. Atklājiet sev ceļu uz veiklību, spēku un izturību, kas pārspēj pārējos.

Pro's Pro Hurdle 7 - dzeltena, treniņu ierīce, kas vienkārši kliedz profesionālismu. Nepalaidiet to garām, uzlabojiet savu sniegumu jau šodien!

Produkta numurs: ST71384
Ražotāja kods: V231
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.