Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Gumijas ekspanderi Adidas Resistance Tube Level 1

Pēdējā cena: 20,90€
Šis produkts pašlaik nav pieejams. Iespējams Jums patiks šie produkti:
23,00€

Rekomendētā mazumtirdzniecības cena

Pēdējā cena: 20,90€ Ietaupījums 9 %
Ražotāja kods: CK6255
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Produkts nav pieejams
Šis produkts pašlaik nav pieejams. Iespējams Jums patiks šie produkti:
TAVA IZVĒLE
JAUNS
Svaru bumbas Toolz Medicine Ball 2kg

Svaru bumbas
Toolz Medicine Ball 2kg

24,00€
23,40€
Ietaupījums 3%
JAUNS
 Nerf Vortex Aero Howler - yellow

 
Nerf Vortex Aero Howler - yellow

28,00€
23,40€
Ietaupījums 16%
JAUNS
 Nerf Vortex Aero Howler - green

 
Nerf Vortex Aero Howler - green

28,00€
23,40€
Ietaupījums 16%
Pretestības gumijas SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy

Pretestības gumijas
SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy

 
23,40€
 
20,90€ Adidas Resistance Tube Level 1
    ST81460
Adidas Resistance Tube 1. līmenis - nostipriniet savu rutīnu Pārskats Adidas Resistance Tube...vairāk

Adidas Resistance Tube 1. līmenis - nostipriniet savu rutīnu

Pārskats

Adidas Resistance Tube Level 1 ir jūsu fitnesa palīgs, kas ir ideāli piemērots treniņu efektivitātes palielināšanai, stabilitātes uzlabošanai un muskuļu spēka attīstīšanai. Tas nodrošina daudzpusīgu vingrojumu piederumu, kas paredzēts dažādām muskuļu grupām, tostarp krūtīm, vēderam, rokām, kājām un sēžamvietai. Šī pretestības caurule uzlabo vispārējo ķermeņa spēku un elastību, tādējādi piedāvājot visaptverošu treniņu neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis sportists. Turklāt šīs caurules dizainā ir iestrādāta drošība un komforts, un tā lepojas ar vieglu putuplasta rokturi, kas nodrošina optimālu satvērienu intensīvu nodarbību laikā.

Efektīva un daudzpusīga

Šī 1. līmeņa pretestības caurule nodrošina vieglu pretestību, tāpēc tā ir ideāli piemērota tiem, kuri ir iesācēji pretestības treniņos, vai arī to var izmantot rehabilitācijas vingrinājumos. Šī caurule nodrošina plašas treniņu iespējas. Neatkarīgi no tā, kāda veida spēka vingrinājumiem dodat priekšroku - šis trenažieris pievieno jaunu slāni, padarot jūsu rutīnas vingrinājumus daudzveidīgākus un izaicinošākus.

Augstas kvalitātes konstrukcija

Adidas Resistance Tube Level 1 ar profesionālas kvalitātes sastāvu ir izstrādāta tā, lai kalpotu ilgi. Izturīgās caurules nodrošina vienmērīgu pretestību, savukārt putuplasta rokturi nodrošina ērtu un drošu satvērienu, novēršot slīdēšanu pat vissmagāko treniņu laikā. Šis augstas kvalitātes dizains atspoguļo Adidas apņemšanos nodrošināt augstākās klases, uzticamus fitnesa piederumus.

Informācija par izstrādājumu

Adidas Resistance Tube Level 1 ir ar patīkamu baltu nokrāsu, kas simbolizē zīmola tīro estētiku. Produkts ir iepakots atsevišķi, un tam ir ražotāja kods CK6255. Esiet droši, ka ar katru vilkmi un izstiepšanos jūs būsiet soli tuvāk savam fitnesa mērķim ar Adidas Resistance Tube Level 1. Izvēlieties Adidas Resistance Tube Level 1 - uzticamu, izturīgu un ērtu piederumu, kas palīdzēs jums ceļā uz labāku fizisko formu un veselīgāku dzīvi. Patiesi pievilcīgs piedāvājums tiem, kas pieprasa izcilību savā fitnesa ceļojumā.

Produkta numurs: ST81460
Galvenā krāsa: balts
Ražotāja kods: CK6255
Iepakots pa (gabaliem): 1
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.