Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Vingrošanās paklājiņš Adidas Fitness Mat - red

Pēdējā cena: 30,40€
Šis produkts pašlaik nav pieejams. Iespējams Jums patiks šie produkti:
34,00€

Rekomendētā mazumtirdzniecības cena

Pēdējā cena: 30,40€ Ietaupījums 11 %
Ražotāja kods: ADMT-11014RD
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Produkts nav pieejams
Šis produkts pašlaik nav pieejams. Iespējams Jums patiks šie produkti:
TAVA IZVĒLE
30,40€ Adidas Fitness Mat - red
    ST74194
Adidas fitnesa paklājs - sarkans: Ideāli piemērots jūsu treniņiem. Adidas fitnesa paklājs...vairāk

Adidas fitnesa paklājs - sarkans: Ideāli piemērots jūsu treniņiem.

Adidas fitnesa paklājs spilgti sarkanā krāsā ir lieliska izvēle visu veidu jogas nodarbībām, pilates un citiem fitnesa treniņiem. Šis fitnesa paklājs, kas izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem, ir ne tikai funkcionāls, bet arī izturīgs, ērts un labi izstrādāts ilgstošai lietošanai.

Nepārspējams komforts un izturība

Jūsu fitnesa ceļojums ir pelnījis tādu paklājiņu, kas nepieļauj kompromisus attiecībā uz komfortu un izturību. Mūsu Adidas fitnesa paklājs var lepoties ar efektīvu zemes izolāciju, kas palielina komforta līmeni, pasargājot jūsu ķermeni no skarbas aukstas virsmas, kamēr jūs vingrojat. Paklājiņa izturīgā konstrukcija nodrošina, ka tas var izturēt stingru ikdienas lietošanu, padarot to par ideālu izvēli fitnesa entuziastiem.

Optimāli izmēri visām jūsu vajadzībām

Neatkarīgi no tā, vai izstiepājaties jogas laikā, izpildāt simtcīņas pilatesā vai veicat regulāras fiziskās aktivitātes, Adidas fitnesa paklājs piedāvā pietiekami daudz vietas, lai brīvi kustētos. Tā izmēri ir 173 cm x 61 cm un biezums 7 mm, tāpēc tas nodrošina pareizo līdzsvaru starp telpu un biezumu, kas nepieciešams ērtai un drošai treniņu sesijai.

Uzmanību piesaistošs dizains

Kurš teica, ka jūsu fitnesa paklājiņam ir jābūt garlaicīgam? Mūsu Adidas fitnesa paklājs ir izteiksmīgā sarkanā krāsā, kas izceļas, piešķirot treniņiem enerģisku krāsu. Izcelieties savā fitnesa nodarbībā vai vienkārši izgaismojiet savu mājas treniņu telpu ar šo unikāla dizaina paklājiņu. Kopumā Adidas fitnesa paklājs sarkanā krāsā ir praktisks, izturīgs un vizuāli pievilcīgs papildinājums jebkuram treniņu režīmam. Ar savu efektīvo izolāciju, ideālajiem izmēriem un izteiksmīgo krāsu tas ir vairāk nekā tikai paklājs, tas ir fitnesa partneris, kas atbalsta jūsu fitnesa ceļojumu. Lūdzu, ņemiet vērā: faktiskā paklājiņa krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā redzamās attēla fotosesijas laikā izmantotā apgaismojuma efekta un dažādu monitora iestatījumu dēļ.

Produkta numurs: ST74194
Galvenā krāsa: sarkans
Ražotāja kods: ADMT-11014RD
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.