Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Atslēgu gredzens Roland Garros Logo

11,00€

Rekomendētā mazumtirdzniecības cena

6,90€ Ietaupījums 37 %
Ražotāja kods: 206RGS601ITS
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
4+ gab.

Roland Garros Logo

6,90€ Roland Garros Logo
    ST84361
Roland Garros logotipa atslēgu piekariņš Ievietojiet Roland Garros uzticamo un mākslas darbu...vairāk

Roland Garros logotipa atslēgu piekariņš

Ievietojiet Roland Garros uzticamo un mākslas darbu iedvesmoto dizainu savā ikdienā ar mūsu ekskluzīvo Roland Garros logotipa atslēgu piekariņu. Šī atslēgu piekariņa ir gan turnīra burvības simbols, gan praktisks aksesuārs, un tā piešķirs jūsu mantām sportisku un vienlaikus izsmalcinātu akcentu.

Augstākā kvalitāte un dizains

Šī atslēgu piekariņa ir izgatavota no gumijas, lai palielinātu tās ilgmūžību un izturību, un tā ir izstrādāta tā, lai izturētu laika pārbaudi. Rūpīga uzmanība detaļām un izcila kvalitāte liecina par mūsu apņemšanos nodrošināt izcilus merčendaizinga produktus. Dzīvi krāsainais, reljefā iespiestais Roland Garros logotips to izceļ pūlī, padarot šo atslēgu piekariņu ne tikai ļoti funkcionālu, bet arī uzreiz piesaista uzmanību.

Ideāli piemērots tenisa cienītājiem

Roland Garros logotipa atslēgu piekariņš ir ideāls aksesuārs dedzīgiem cienījamā Francijas atklātā čempionāta faniem un sekotājiem. Tās atšķirīgais un atpazīstamais dizains ir lielisks veids, kā paust savu aizraušanos ar šo spēli. Tas bez piepūles apvieno personīgo stilu ar mīlestību pret vienu no prestižākajiem tenisa turnīriem pasaulē.

Sports. Mode. Dzīvesveids

Kāpēc samierināties ar mazāku, ja varat iegādāties aksesuāru, kas lieliski apvieno sportu, modi un dzīvesveidu? Glepojiet savu tenisa garu ar šo elegantu, izturīgu un augstas klases Roland Garros Logo atslēgu piekariņu un ienestiet daļiņu no Francijas atklātā čempionāta tieši savā kabatā!

Produkta numurs: ST84361
Iepakots pa (gabaliem): 1
Galvenā krāsa: daudzkrāsains
Turnīrs: Roland Garros
Ražotāja kods: 206RGS601ITS
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.