Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Padel rakete Pro's Pro Kudeta

64,90€
Svars (g): 355-375
Balanss (mm): even
Ražotāja kods: X153
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Mēs nosūtām preces 48h
Pieejamais daudzums:
3 gab.

Pro's Pro Kudeta

64,90€ Pro's Pro Kudeta
    ST91838
Pro ir Pro Kudeta: Universāla airu raķete ar nepārspējamu izturību Neatkarīgi no tā, vai esat...vairāk

Pro ir Pro Kudeta: Universāla airu raķete ar nepārspējamu izturību

Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs, kas meklē perfektu sākumlīmeņa raketi, vai pieredzējis spēlētājs, kuram nepieciešama uzticama raķete atpūtas spēlei, Pro's Pro Kudeta sola ērtu, absorbējošu un apmierinošu spēlēšanas pieredzi.

Augstas kvalitātes konstrukcija

Pro's Pro Kudeta ir izgatavots no kompozītmateriāla grafīta rāmja, un tā konstrukcija ir izturīga pret intensīvu spēli un regulāru lietošanu. Papildu izturību nodrošina tās divslāņu ārpuse, kas pastiprināta ar elastīgu stikla šķiedru. Tas nodrošina izcilu izturību pret nodilumu, garantējot raketi, kas paliks kopā ar jums spēli pēc spēles.

Izcilas veiktspējas īpašības

Izstrādāta, ņemot vērā līdzsvaru (pat mm), šī raķete nodrošina labi sadalītu svaru optimālai sitiena kontrolei un precizitātei. Sverot no 355-375 g, tā nodrošina ideālu stabilitātes un manevrētspējas kombināciju. Tās krāsainais dizains (daudzkrāsains) piešķir stilu jūsu inventāram.

Lielisks komforts

Kudeta ir aprīkota ar mīkstu EVA putu serdi, kas nodrošina lielisku triecienu absorbciju. Šī funkcija amortizē katru metienu, samazinot spriedzi rokās un plaukstās un nodrošinot ilgstošu, ērtu spēli. Turklāt tam ir ērta plaukstas siksniņa, kas nodrošina lielāku drošību karstu spēļu laikā. Mīnusi? Pro's Pro Kudeta raketes komplektācijā nav raketes pārvalka. Tomēr, ņemot vērā tās pārējās izcilās īpašības un ražotāja kodu X153, šī raķete noteikti ir pelnījusi pienācīgu uzmanību. Ja meklējat pieejamu, bet augstas veiktspējas un izturīgu spīdminieku raketi, kas ir izgatavota tā, lai kalpotu ilgi, Pro's Pro Kudeta varētu būt jūsu ideālais variants.

Produkta numurs: ST91838
Ražotāja kods: X153
Svars (g): 355-375
Balanss (mm): even
Rāmja profils (mm): 38
Materiāls: stikla šķiedra oglekļa šķiedra
Apvalks:
Galvenā krāsa: daudzkrāsains
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.