Bezmaksas piegāde no 129 €
Bezmaksas piegāde no 129 €
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Preču atgriešana līdz 30 dienām
Vairāk nekā 17000 preču
Vairāk nekā 17000 preču

Padel tenisa bumbiņas Adidas Balls Speed Rx - 3P

Pēdējā cena: 7,40€
Šis produkts pašlaik nav pieejams. Iespējams Jums patiks šie produkti:
9,00€

Rekomendētā mazumtirdzniecības cena

Pēdējā cena: 7,40€ Ietaupījums 18 %
Ražotāja kods: BL1XA3
Pērc un ietaupi ar
Lojalitātes Programmu
Produkts nav pieejams
Šis produkts pašlaik nav pieejams. Iespējams Jums patiks šie produkti:
TAVA IZVĒLE
7,40€ Adidas Balls Speed Rx - 3P
    ST90811
Adidas Bumbas Speed Rx - 3P Uzlabojiet savu padeļa spēli ar augstas kvalitātes Adidas Balls...vairāk

Adidas Bumbas Speed Rx - 3P

Uzlabojiet savu padeļa spēli ar augstas kvalitātes Adidas Balls Speed Rx bumbiņām, kas īpaši izstrādātas, lai nodrošinātu izcilu bumbiņas pieskārienu un uzlabotu kontroli. Piedāvājot ātru, paredzamu atlēcienu, šīs padeļa bumbas ievērojami uzlabos jūsu spēli un sniegumu. Katrā iepakojumā ir trīs bumbiņas ilgstošai spēlei un treniņiem.

Mūsu augstākās kvalitātes Adidas Balls Speed Rx bumbiņas ir izgatavotas tā, lai nodrošinātu optimālu bumbas sajūtu un uzlabotu kontroli, padarot katru spēli izlēmīgāku un efektīvāku. Tās piedāvā ātru, paredzamu atlēcienu, kas nodrošinās, ka jūsu spēle saglabās augstu jaudu un konsekvenci. Izbaudiet greznību, spēlējot ar profesionāla līmeņa bumbiņām, kas var ievērojami uzlabot jūsu kontroli un precizitāti laukumā.

Adidas Balls Speed Rx lielā blīvuma gumijas sastāvs garantē izcilu izturību. Tas padara tās ideāli piemērotas ilgstošai spēlei un pat visgrūtākajiem mačiem. To unikālais un pārdomātais sastāvs garantē arī atbilstošu elastību, nodrošinot, ka bumbiņas saglabā maigu pieskārienu, kad vien tās saskaras ar jūsu padel raketi.

Šīs Adidas bumbiņas Speed Rx - 3P ir izstrādātas ar vieglu filca virsmu. Šī novatoriskā iezīme nodrošina vienmērīgāku un ātrāku spēli, jo bumbiņas var ātri pārvietoties pa gaisu un atlēkt no laukuma ar veiklību un precizitāti.

Produkta numurs: ST90811
Iepakots pa (gabaliem): 3
Ražotāja kods: BL1XA3
Bumbiņas tips: spiediena
Jūs veicat pasūtījumu, izmantojot ES reģistrēta uzņēmuma rekvizītus, tādēļ cenas mūsu veikalā tika norādītas bez PVN. Pēc pasūtījuma pabeigšanas Jūs saņemsiet no mums rēķinu par preču piegādi Kopienas iekšienē ar 0% PVN likmi.